Veelgestelde vragen en antwoorden

Deurne Denkt Dynamisch is een groep inwoners van de gemeente Deurne die samen een dwarsdoorsnede vormen van de samenleving in Deurne. Aan de leden van het panel wordt gevraagd om hun mening te geven over onderwerpen die voor hen van belang zijn en waar de gemeente zich mee bezighoudt: Wonen–Welzijn-Zorg. Om een nog beter beeld te krijgen van wat er leeft in de samenleving van Deurne maakt de gemeente gebruik van dit panel. Daarnaast gebruikt de Participatieraad de resultaten voor zijn advisering aan het College van Burgemeester & Wethouders.

De participatieraad en de gemeente Deurne willen een nog beter beeld krijgen van wat er leeft in de samenleving van Deurne. Daarnaast gebruikt de participatieraad de resultaten voor zijn advisering aan het College van Burgemeester & Wethouders. Deurne Denkt Dynamsich is één van de manieren om de betrokkenheid te verhogen. Aan de leden van Deurne Denkt Dynamisch wordt gevraagd hun mening te geven over onderwerpen die voor hen van belang zijn en waar de gemeente zich mee bezig houdt: Wonen–Welzijn-Zorg. Dat betekent natuurlijk niet dat de mening van Deurne Denkt Dynamisch altijd en automatisch wordt omgezet in nieuw of ander beleid. Naast de mening van het panel, zijn er namelijk nog tal van andere zaken die van invloed zijn op beslissingen die worden genomen: geld, uitvoerbaarheid, het politieke krachtenspel, et cetera. In veel gevallen is het uiteindelijk de gemeenteraad die beslist.

Om aan het inwonerspanel te kunnen deelnemen moet u:

  • inwoner van de gemeente Deurne zijn;
  • 16 jaar of ouder zijn;
  • toegang hebben tot het internet;
  • over een eigen e-mailadres beschikken.

Meldt u zich hier aan voor Deurne Denkt Dynamisch.

Meedoen is heel gemakkelijk. Na het invullen van uw gegevens komt er een bevestiging van uw aanmelding op het scherm. U kunt vanaf dat moment uitgenodigd worden voor verschillende onderzoeken over uw gemeente. U wordt dan per e-mail uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. In het e-mailbericht vindt u een link naar de vragenlijst. Door op de link te klikken wordt de vragenlijst automatisch geopend in uw internetbrowser. De antwoorden die u invult worden direct elektronisch verzonden. U hoeft dus niets te printen en via de post te versturen. In de e-mail staat aangegeven tot welke datum de vragenlijst ingevuld kan worden en wat de geschatte invultijd is. Meestal staat een vragenlijst één tot drie weken open. Binnen deze periode kunt u zelf bepalen wanneer u de vragenlijst invult. Voordat de periode is verlopen krijgen de panelleden die de vragenlijst nog niet (volledig) hebben ingevuld een herinnering per e-mail met het verzoek de vragenlijst alsnog in te vullen.

Research 2Evolve is een full-service onderzoeksbureau gevestigd in Hilversum. Research 2Evolve denkt mee met de gemeente Deurne, voert de onderzoeken van de gemeente Deurne uit en rapporteert de resultaten.

Kijk op www.research2evolve.nl voor meer informatie.

Het is van belang dat iedereen die zich inschrijft een eigen e-mailadres opgeeft. Als meerdere personen gebruik maken van hetzelfde e-mailadres is dat verwarrend en het kan tot problemen leiden. Om met meerdere personen – op hetzelfde huisadres – mee te kunnen doen, kunt u bij veel providers een extra e-mailadres aanvragen.

Als u een andere vraag heeft en het antwoord staat niet vermeld op deze pagina, dan kunt u contact opnemen met de servicedesk (servicedesk@r2e.nl) van Deurne Denkt Dynamisch. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Hier kunt u ook uw opmerkingen of suggesties aan de servicedesk doorgeven.

Wat houdt u bezig? Wat vindt u belangrijk in uw woon- en leefomgeving? Wat vindt u van onze dienstverlening?

Heeft u toch nog vragen?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.